hero

Eliq Inspecties

Uw partner in gecertificeerde inspecties

Bij Eliq Inspecties streven we ernaar om uw bedrijf te ondersteunen met hoogwaardige inspectieservices. Als onafhankelijk DEKRA en Scios gecertificeerd inspectiebedrijf bedienen we met trots het MKB door heel Nederland. Onze diensten omvatten gedetailleerde inspecties voor Scope 8, Scope 10, Scope 12 en NEN 3140. Bovendien bieden we deskundig advies en energiebeheer voor elektrotechnische installaties.

Eliq is Scios gecertificeerd inspectiebedrijf

SCIOS staat voor Stichting Certificering Inspectie en Onderhoud, een onafhankelijke certificeringsinstantie die inspectiebedrijven certificeert. Eliq Inspecties, met trots gecertificeerd door SCIOS, voert inspecties uit op basis van SCIOS Scope 8, 10 en 12. Door strikte naleving van alle vereisten dragen wij actief bij aan het waarborgen van veiligheid en conformiteit

 

 

Waar wij voor staan

Bij Eliq Inspecties staan wij voor betrouwbaarheid, integriteit en professionaliteit. Onze missie is om de normen van de inspectie-industrie te verhogen door heldere beloften vast te leggen en deze te realiseren. Wij geloven in transparantie en streven naar excellentie in al onze activiteiten. Kies Eliq Inspecties voor betrouwbare en professionele inspectiediensten.

 

 

Ontdek de Mensen achter Eliq Inspecties

Bij Eliq Inspecties gaan we verder dan alleen inspecties. We zijn een team van gepassioneerde professionals die geloven in de kracht van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze missie is om de normen van de inspectie-industrie te verhogen door gecertificeerde diensten te leveren met een menselijk tintje. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze DEKRA en Scios certificering, maar ook onze toewijding aan excellentie, integriteit en klantenservice.

Onze beloftes

Bij Eliq Inspecties maken we niet alleen plannen, maar zorgen we er ook voor dat deze worden gerealiseerd. Wij komen onze afspraken na en bieden transparante en betrouwbare inspectiediensten. Onze beloftes zijn vastgelegd in heldere bewoordingen, zodat onze opdrachtgevers precies weten waar ze aan toe zijn. Kies voor zekerheid, kies voor Eliq Inspecties.

 

 

Tijd om kennis te maken?

Of u nu vragen heeft, een offerte wilt aanvragen of gewoon wilt praten over hoe we u van dienst kunnen zijn, we horen graag van u. Ons team staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Hier zijn verschillende manieren waarop u contact met ons kunt opnemen:

Telefoon: Bel ons op +31 (0)72 760 12 82
E-mail: Stuur een bericht naar jos@eliq.eu

Offerte aanvragen Binnen 24 uur Direct bellen Offerte aanvragen